Integrasjonsbruker
Åpne listen over integrasjonsbrukere
- Klikk på “On-premises integrasjon” i menyen
- Klikk på “Integrasjonsbruker” i panelet til venstre
- Se gjennom integrasjonsbrukerne, gruppert etter applikasjon
Merk: Menyvalget “On-premises integrasjon” vises kun hvis kunden har en on-premises integrasjon.
Vis detaljer for integrasjonsbruker
- I listen over integrasjonsbrukere holder du markøren over ønsket integrasjonsbruker og klikker på Rediger-ikonet
- Kontroller detaljene under “On-premise identitet”: status, brukernavn, ekstern ID, e-postadresse og applikasjon
- Kontroller “Tilknyttet bruker” for å se hvilken bruker integrasjonsbrukeren er knyttet til
Merk: Detaljene under “On-premise identitet” kommer fra on-premises applikasjonen og kan ikke endres i Admin.
Merk: En integrasjonsbruker som tilhører en systembruker kan ikke åpnes. Den vises med et informasjonsikon i stedet for Rediger-ikonet.
Knytt en integrasjonsbruker til en bruker
- I listen over integrasjonsbrukere holder du markøren over ønsket integrasjonsbruker og klikker på Rediger-ikonet
- Under “Tilknyttet bruker” klikker du i feltet “Velg bruker” og begynner å skrive et navn, eller klikker på pilen for å vise brukerne
- Velg brukeren fra listen
- Klikk på “Lagre integrasjonsbruker”
Merk: Statusen endres til “Venter på godkjenning” inntil den valgte brukeren godtar tilknytningen til on-premise identiteten. Når brukeren har godtatt, endres statusen til “Tilknyttet”.
Endre tilknyttet bruker
- I listen over integrasjonsbrukere holder du markøren over ønsket integrasjonsbruker og klikker på Rediger-ikonet
- Under “Tilknyttet bruker” velger du en annen bruker i feltet “Velg bruker”
- Klikk på “Lagre integrasjonsbruker”
Merk: Knappen “Lagre integrasjonsbruker” forblir deaktivert til du velger en annen bruker enn den som allerede er tilknyttet.
Fjern tilknytningen til en bruker
- I listen over integrasjonsbrukere holder du markøren over ønsket integrasjonsbruker og klikker på Rediger-ikonet
- Klikk på knappen “Fjern tilknytning”
Merk: Knappen “Fjern tilknytning” vises kun når statusen er “Tilknyttet” eller “Venter på godkjenning”. Integrasjonsbrukeren blir værende i listen og får statusen “Ikke tilknyttet”.
Fjern integrasjonsbruker
- I listen over integrasjonsbrukere holder du markøren over ønsket integrasjonsbruker og klikker på Rediger-ikonet
- Klikk på knappen “Slett integrasjonsbruker” nederst til venstre
- Godkjenn når du blir bedt om det
Merk: Kun integrasjonsbrukeren fjernes fra listen. Brukeren den var knyttet til beholder kontoen og tilgangen sin i Admin.
Søk etter en integrasjonsbruker
- Skriv inn et navn eller en e-postadresse i søkefeltet over listen over integrasjonsbrukere
- Se gjennom integrasjonsbrukerne som samsvarer
- Tøm søkefeltet for å vise alle integrasjonsbrukerne igjen
Filtrer integrasjonsbrukere etter status
- Åpne listen “Alle statuser” over listen over integrasjonsbrukere
- Velg “Tilknyttet”, “Ikke tilknyttet” eller “Venter på godkjenning”
- Velg “Alle statuser” for å fjerne filteret
Merk: “Tilknyttet” betyr at integrasjonsbrukeren og en bruker er koblet sammen. “Venter på godkjenning” betyr at en bruker er valgt, men ennå ikke har godtatt tilknytningen til on-premise identiteten. “Ikke tilknyttet” betyr at ingen bruker er koblet til.